Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسامی نامزدهای دوازدهمین دوره جوایز آکادمی فیلم کوتاه ایران(ایسفا) طی مراسمی در خانه سینما اعلام شد.

به گزارش ایران اکونومیست، مراسم رونمایی از پوستر دوازدهمین دوره جوایز آکادمی فیلم کوتاه ایران «ایسفا» و اعلام نامزدهای بخش‌های مختلف این رویداد صبح دوشنبه ۶ اردیبهشت‌ماه با حضور مرجان اشرفی‌زاده، مسعود امینی تیرانی، بابک نوری، الهام آقالری، هادی بابایی‌فر، بهمن دادفر، محمد شیروانی، ابوالفضل کریمی، حمیدرضا قطبی، رضا نجاتی، میثم محمدخانی، اعظم نجفی، مریم خدایی، حسین ریگی، احمد بهرامی، مهدی دوایی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. برگزار شد.

بهمن دادفر که اجرای این مراسم را به عهده داشت، در ابتدا از مرجان اشرفی زاده دبیر این جایزه دعوت کرد تا به ارائه توضیحاتی بپردازد.

اشرفی‌زاده هم بیان کرد: امروز برای رونمایی از پوستر دوره دوازدهم و اعلام نامزدها دور هم جمع شدیم باید بگویم در مرحله اول داوری‌های این جوایز، ۱۱۶ داور ۱۱۳ فیلم بخش مسابقه را دیدند و آرای خود را ثبت کردند، این آرا شمارش شده است و امروز نتیجه را اعلام می‌کنیم که ضریب خطای آن تقریبا صفر است. به همه فیلمسازان که فیلم داشتند و فیلمسازانی که اینجا فیلم دیدند، خسته نباشید می‌گویم. همین‌جا باید از دو عزیز از دسته رفته یاد کنم؛ از داوود امیری که در دوره گذشته داور مهمان این رویداد بودند و از ایشان به نیکی یاد می‌کنیم. شخصی دیگری که می‌خواهم از او یاد کنم سعید رضویان است که ایشان هم از تهیه‌کنندگانی بود که با بچه‌های فیلم کوتاه همراه می‌کرد. در پایان از همگی ممنونم و امیدوارم نتیجه زحمات همکاران من، برایتان خوشایند باشد.

در ادامه مرجان اشرفی‌زاده دبیر این رویداد به همراه احمد بهرامی و الهام آقالری از پوستر این رویداد که توسط مهدی دوایی طراحی شده است، رونمایی کردند.

 

دوایی بعد از رونمایی از پوستر مطرح کرد: خوشبختم از اینکه در بین شما هستم. من حس می‌کنم این پوستر را برای جای خاصی طراحی نکردم بلکه برای خانواده خودم این کار را کردم، افرادی که صنف ایسفا را تشکیل می‌دهند، تصمیم گیرنده هستند و اغیار در اینجا حضور ندارند، ضمن اینکه آثار داوری شده تخصصی هستند و از این جهت ایسفا برایم قابل اهمیت است. مثالی می‌زنم؛ معمولا با تابلوهای اخلاق گرایانه، سیاسی، اجتماعی و... با یک مدیوم مواجهه پیدا می‌کنیم که در جای خود مهم است اما اینکه یک جشنی خودش را مورد موضوع قرار می‌دهد، مهم است که البته در ایران هم کمتر چنین چیزی دیده می‌شود. 

نامزدهای بخش‌های مختلف به ترتیب حروف الفبا و به شرح زیر اعلام شدند؛
 
 بهترین بازی:

«آخرین لالایی در تهران» ستاره پسیانی
«ارفاق» هوتن شکیبا
«برای برای دوم» شبنم دادخواه
«ساعت بازدید» بابک کریمی
«منطقه» سونیا سنجری

 بهترین تدوین فیلم:

«آخرین لالایی در تهران» حسین جمشیدی گوهری
«ارفاق» عماد خدابخش
«تولد» عاطفه خادم الرضا
«منطقه» محمد نجاریان و دلارام شمیرانی
«مورس» پویان شعله ور

 بهترین صدای فیلم:

«آخرین لالایی در تهران» علی اکبر نعمتی و ایرج شهزادی
«ارفاق» هادی معنوی پور و حسین قورچیان
«منطقه» هادی معنوی پور و امیرحسین قاسمی
«مورس» امیر شاهوردی و علیرضا علویان
«هپروت» رامین ابوالصدق

 بهترین طراحی صحنه:

«آخرین لالایی در تهران» کیوان مقدم
«ارتودنسی» باران سرمد
«خنده بی دلیل گوزن‌ها» حسام حسینی
«ساعت بازدید» حامد اصلانی
«مورس» ریحانه اسماعیلیان

 بهترین فیلم:

«آخرین لالایی در تهران» به تهیه کنندگی  محمد وحدانی و مهسا قنبرپور
«ارفاق» به تهیه کنندگی موسسه فرهنگی و هنری پویا نوین ماندگار به مدیریت سولماز وزیر زاده
«سس اضافه» به تهیه کنندگی علیرضا قاسمی
«سنگ پشت» به تهیه کنندگی  میثم جمالی
«گوزن» به تهیه کنندگی هادی بابایی فر و محمود غفاری

 بهترین فیلمبرداری:

«آخرین لالایی در تهران» پویان آقابابایی
«ارفاق» آرمان فیاض
«سنگ پشت» مسعود امینی تیرانی
«گوزن» امیرحسین خوشبین
«مورس» مسعود سلامی

 بهترین فیلمنامه اقتباسی:

«آخرین لالایی در تهران» محمد وحدانی
«پرتاب ناگهانی یک فیل» حسن حبیب زاده و نازنین چیت ساز
«داج» مهدی زارعی
«گوزن» هادی بابایی فر
«timeless» رضا توفیق جو

 بهترین فیلمنامه تالیفی:

«ارفاق» رضا نجاتی
«ساعت بازدید» وحید صداقت
«سس اضافه» علیرضا قاسمی
«نجان»محمد مهدی باقری
«ویار» پیوند اقتصادی

 بهترین کارگردانی فیلم داستانی:

«آخرین لالایی در تهران» محمد وحدانی
«ارفاق» رضا نجاتی
«سس اضافه» علیرضا قاسمی
«سنگ پشت» امیررضا جلالیان
«مورس» روناک جعفری

 بهترین موسیقی تالیفی:

«آخرین لالایی در تهران» اشکان فخاری و سهیل بهنام
«ارتودنسی» مونا مطبوع ریاحی
«ارفاق» پیام آزادی
«سزارین» فرهاد میرمحمد صادقی
«مورس» پیام آزادی

 بهترین کارگردانی فیلم تجربی:

«آداپت» کمال کچوییان
«تولد» عاطفه خادم الرضا
«چگونه منتظر گودو باشیم» عرشیا زینعلی
«سوپ» تیام یابنده
«هیرودو» سروش باغبانی

ابوالفضل کریمی اصل، احمد بهرامی، حسین ریگی، حمیدرضا قطبی، محمد شیروانی و مرجان اشرفی زاده از جمله هنرمندانی بودند که به معرفی نامزدها پرداختند.

 

 

 

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: دوازدهمین دوره جوایز آکادمی فیلم کوتاه ایران ایسفا ، هوتن شکیبا، ستاره پسیانی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: هوتن شکیبا ستاره پسیانی مرجان اشرفی زاده تهیه کنندگی بهترین فیلم فیلم کوتاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۶۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لواندوفسکی: توپ طلای ۲۰۲۰ حق من بود و الان هم آن را می‌پذیرم

ستاره لهستانی تیم فوتبال بارسلونا هنوز بابت نبردن ارزشمندترین جایزه انفرادی دنیای فوتبال از مسئولان اهدا کننده آن دلخور است. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در تازه‌ترین بخش منتشر شده از مصاحبه روبرت لواندوفسکی با نشریه بیلد آلمان، ستاره لهستانی درباره ناکامی‌اش برای بردن توپ طلای فرانس فوتبال و بهترین‌های حال حاضر فوتبال جهان صحبت کرد.

لواندوفسکی جزو آن دسته از ستاره‌های صاحب‌نام دنیای فوتبال است که با وجود بردن همه جام‌های ممکن در رده باشگاهی و جوایز فردی مانند بهترین بازیکن یوفا و بازیکن فیفا، هنوز موفق به کسب توپ طلای فرانس فوتبال نشده است. البته تفاوتی که لواندوفسکی با دیگر مدعیان ناکام در کسب توپ طلا دارد این است که همه چیز برای رسیدن این جایزه به او در سال 2020 آماده بود (سالی که بایرن مونیخ همه جام‌های داخلی، قاره‌ای و بین‌المللی) را برد اما شیوع ویروس کرونا، مانع از برگزاری مراسم اهدای توپ طلا شد و به این ترتیب دست او از این جایزه ارزشمند کوتاه ماند. 2020 اما تنها سالی نبود که لواندوفسکی لایق بردن توپ طلا شناخته شد، هرچند او ادعایی روی توپ‌های طلای آن سال‌ها ندارد.

لواندوفسکی به نشریه بیلد گفت: توپ طلای 2021؟ آن که متعلق به لیونل مسی است، اما من شایعاتی شنیده‌ام مبنی بر اینکه قرار است یک جایزه گذشته‌نگر هم برای سال 2020 در نظر گرفته شود. سال 2020 برای من سالی خارق‌العاده بود، چرا که در بالاترین سطح از دوران بازیگری‌ام قرار داشتم و ما در بایرن مونیخ همه چیز را بردیم. بگذارید اینطور بگویم. احساس می‌کنم که توپ طلای آن سال حق من است و اگر توپ طلای آن را چهار سال بعد هم دریافت کنم، احساس نخواهم کرد که به من توهین شده است. دریافت این جایزه افتخاری بزرگ است و من با کمال میل آن را می‌پذیرم.

لواندوفسکی: آنچلوتی مربی فوق‌العاده باتجربه‌ای است

 

ستاره لهستانی بارسلونا در ادامه نظر خود را درباره بهترین بازیکنان حال حاضر فوتبال جهان بیان کرد و دو ستاره پاری‌سن‌ژرمن و رئال مادرید را لایق این عنوان دانست. لواندوفسکی افزود: معرفی بهترین‌های فوتبال جهان در سال جاری سخت است، چون ما هنوز جام ملت‌ها را در پیش داریم و بازی‌های حساس مراحل پایانی لیگ قهرمانان هم مانده است. با این وجود اگر معیار آن چیزی باشد که از ابتدا فصل تا الان دیده‌ام، به نظر من کیلیان امباپه و جود بلینگام بهترین‌ بازیکنان حال حاضر جهان هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در کرمانشاه
  • رامین حسین‌پور بهترین آهنگساز یک فستیوال بین‌المللی شد
  • ستاره کره ای تاتنهام در راه عربستان
  • «مدیر مدرسه» به اکران آنلاین رسید
  • معرفی نامزدهای کسب جوایز بهترین‌های فوتبال فرانسه در سال ۲۰۲۴
  • نمایش «اسب قاتلین» دو اجرایی شد
  • چگونه سرنوشت یک نوجوان تغییر کرد/ پاهای هوتن شکیبا در بتن!
  • با اولین هت‌تریک فصل: لوا مدعی پی‌چی‌چی شد (عکس)
  • استوری تلخ هوتن شکیبا که داغِ نبودِ آتیلا پسیانی را تازه کرد
  • لواندوفسکی: توپ طلای ۲۰۲۰ حق من بود و الان هم آن را می‌پذیرم